Станимир Стоилов разкри защо се е застъпил за вече бившия изпълнителен

...
Станимир Стоилов разкри защо се е застъпил за вече бившия изпълнителен
Коментари Харесай

Мъри Стоилов: С Ивков водихме кървава битка за Левски

Станимир Стоилов разкри защо се е застъпил за към този момент някогашния изпълнителен шеф на Левски Иво Ивков. През предходната пролет той бе освободен от „ Герена “, а по-късно Мъри самичък си потегли, а отпред на " сините " застана Николай Костов.

„ Нито аз, нито Ивков сме идеалните работници… Сигурно имаме неточности. Аз не съм го назначавал. Ивков пристигна назначен от притежателя Сираков. Познавали сме се на „ здравей – здрасти “, „ Иво, по какъв начин си, що си? “ – повече около татко му (б.р. – Кирил Ивков). След това видях по какъв начин работи. Имахме много разногласия за Левски. Но видях какъв брой почтено и честно се бори за клуба. И защитаваше Левски дори от неправилните контракти, неправилните неща, които се спускаха от спонсора. И нямаше по какъв начин аз да не поддържа човек, който виждам по какъв начин се бори за Левски. Да, може би и той грешеше на доста места.

Можехме да бъдем по-комуникативни и двамата. Но ние водихме кървава борба, с цел да се ръководи Левски от хората, които получаваме заплати от клуба. На нас ни плащаше Левски, с цел да го изкараме от блатото “, съобщи Стоилов в подкаста " Код спорт "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР